Straatmuzikanten

Straatmuzikanten

Al jaren een succes

Straatmuzikanten wie kent ze niet. Al diverse jaren organiseren wij Straatmuzikanten festivals op diverse plekken en in diverse plaatsen. Van het “Gooi maar in m’n Pet” festival Emmen tot “Slik en Zand” op Ameland. We beschikken over vele artiesten van semiprofessioneel tot professioneel. Geef ons de locatie en wij verzorgen uw festival van “a tot z” en tegen een zeer scherpe prijs. Het voordeel van straatmuzikanten is dat ze geen podia nodig zijn maar overal ingezet kunnen worden ter versterking van winkelcentra, straten en pleinen. Voor meer info vraag naar de mogelijkheden.

Straatmuzikanten

Straatmuzikanten zijn getalenteerde artiesten die hun passie voor muziek delen met het publiek op straat. Ze creëren een levendige en sfeervolle omgeving met hun muziek, variërend van zachte melodieën tot opzwepende ritmes. Met verschillende instrumenten zoals gitaren, violen, piano’s en zelfs exotische instrumenten, brengen ze een diversiteit aan klanken en stijlen naar de straten. Straatmuzikanten brengen niet alleen muziek, maar ook een gevoel van vrijheid en spontaniteit naar de straten. Ze kunnen je dag opvrolijken, je laten dansen en je laten meezingen met bekende liedjes. Het is een geweldige manier om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen.
Het is geweldig om te zien hoe ze mensen samenbrengen en emoties oproepen met hun optredens. Voorbijgangers kunnen genieten van de muziek, dansen, meezingen en zelfs een praatje maken met de muzikanten. Straatmuzikanten voegen kleur en leven toe aan onze steden en creëren een unieke ervaring voor iedereen die langsloopt.

Klik hier om een kijkje te nemen van “Gooi maar in m’n pet” festival.

Prijzen en overige

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Vul het onderstaande formulier in en wij doen u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toekomen.

× Neem contact op via Whatsapp