Over Adevents

Over Adevents

Gerald Janse is de organisator en duizendpoot achter Adevents en samen met zijn team zorgt hij voor knallende bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, themafeesten, workshops, festivals, typetjes en presentaties van evenementen vanuit Emmen (Drenthe) door heel Nederland

Daarnaast is Gerald ook actief met met Stichting Talentblik waarbij het doel is om talenten in de wijk een kans te geven. Tenslotte heeft hij ook een Stadstheater in het voormalige oude dierenpark (tegenwoordig Mensenpark). Neem gerust eens contact op met Gerald wat hij voor uw organisatie of evenement kan betekenen.

Wij regelen het complete arrangement

U kunt onze arrangementen boeken door heel Nederland. We werken samen met een aantal vaste horecagelegenheden, maar regelen met plezier ook een locatie bij u in de buurt. Een kleine kanttekening: aan de thema’s is een minimum aantal deelnemers verbonden, dan wel een vaste prijs indien u onder het minimum aantal komt.

Wij hebben een aantal vaste horecagelegenheden waar wij ons programma met veel plezier aanbieden. Aangezien wij echter in heel Nederland opereren, regelen wij desgewenst een horecagelegenheid bij u in de buurt.

Voor scholen en verenigingen speciale programma’s met korting

Te denken valt aan introductiedagen of speciale verengingsdagen waarbij de invulling van de activiteiten in onze rekening nemen. Dit kan een sportief, educatief, creatief, of theatraal programma zijn voor groepen van 10 tot 1500 cursisten/leden. Recente samenwerkingen waren: Hondsrug college, Drenthe college, Stenden Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, en vele verenigingen waarvoor wij de activiteiten mochten verzorgen.

Wij doen nog meer….

Informeer naar onze mogelijkheden.

× Neem contact op via Whatsapp