Kies je evenement

Of het nu gaat om een themafeest, een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een presentatie, workshop, typetjeswerk, een bruiloft of een festival of evenement. Het is allemaal mogelijk bij AdEvents!

Kies uw evenement

Bij Adevents bent u op het juiste adres voor uw feest. Het maakt niet uit of het om 10 of om 1500 personen gaat, wij hebben de ervaring en mogelijkheden voor een uniek feest en dat organiseren we door heel Nederland.

Gezelschappen

Wil je een feest organiseren voor je bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest, studentenvereniging, sportvereniging, familie.. en ga zo maar door, wij hebben voor elk gezelschap een geschikte oplossing.

Kies je evenement….

Bij kleine gezelschappen maakt je de keuze uit een of meerdere van onze workshops en bij middelgrote groepen kiest je bijvoorbeeld voor onze themafeesten. Tenslotte kunt je bij grote groepen kiezen voor een samengesteld feest met bijvoorbeeld diverse workshops, aangevuld met (ook weer als voorbeeld) onze DJ’s, aangekleed met onze aparte DJ booths En wat te denken van de toevoeging typetjes.. Nb. wij organiseren complete festivals op locatie en hebben daar dan ook onze ruime ervaring in.

Locatie

Voor de locatie kunt u kiezen voor uw eigen locatie (bijvoorbeeld op of rondom uw eigen terrein of gekozen locatie), voor een gelegenheid of locatie bij u in de buurt (door heel Nederland). Of voor een van onze vaste locaties in en rondom onze standplaats Emmen.

Voor meer informatie over onze annuleringsvoorwaarden, klik hier.

× Neem contact op via Whatsapp