Foodtruck

wat is een Foodtruck?

Een Foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Jaren geleden waren deze trucks in de grote steden te vinden. Tegenwoordig kun je ze onder andere vinden op evenementen, festivals, bruiloften, feesten en er zijn nog meer mogelijkheden. Met deze truck kun je je evenement of festival op pimpen. Met deze truck kun je in een originele manier je favoriete eten voor je gasten in te verzorgen.

Je kunt je eigen truck inrichten op je specifieke producten of thema van jou festival ect. zoals: pannenkoeken, koffie, hamburgers, vegetarisch eten, soepen en zo zijn er nog wel meer dingen te bedenken. De charme van de unieke trucks, de romantiek van vers en publiekelijk eten bereiden, het idee van de vrijheid en flexibiliteit van een mobiele keuken en de afwisseling halen vaak over om te beginnen. Makkelijk is het niet, ook al lijkt het zo eenvoudig: de concurrentie is groot en je moet behoorlijk wat geld investeren voordat je zelfs maar kunt starten.

Foodtruck

Onze voertuigen en rollend materiaal zijn ook uitstekend inzetbaar als Foodtruck voor uw evenement, festival, bruiloft, themafeest en nog wel meer mogelijkheden.

Kijk ook naar Festivals

Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

× Neem contact op via Whatsapp