Didgeridoo

Didgeridoo

Een geweldig instrument

De didgeridoo is een traditioneel blaasinstrument dat afkomstig is uit Australië. Het wordt gemaakt van een holle boomstam, meestal van eucalyptushout en heeft een diepe, resonerende klank. Het is een instrument dat zowel ritmische patronen als melodische tonen kan voortbrengen en het wordt vaak gebruikt bij dans en muzikale uitvoeringen. Het is een uniek en fascinerend instrument om te ervaren en te bespelen.

Als je opzoek bent naar een leuke workshop, dan is een didgeridoo-workshop een geweldige optie. Het is een bijzondere ervaring waarbij de deelnemers de kans krijgen om dit fascinerende instrument te verkennen.  Tijdens de workshop kunnen de deelnemers leren hoe ze de dit instrument moeten bespelen en het creëren van verschillende geluiden. Het is een geweldige manier om jezelf en andere uit te dagen, je muzikaliteit te ontwikkelen en plezier te hebben met anderen. Dit is een interactieve en leerzame ervaring waarbij iedereen de kans krijgt om zelf muziek te maken. Het is een unieke activiteit die zeker voor heel veel plezier en voldoening zal zorgen!

workshop Didgeridoo: Echt iets unieks voor elk feest, bedrijfstraining of bijeenkomst is de workshop didgeridoo. Onder begeleiding van een professionele didgeridoo docent leer je spelen op deze Australische blaaspijp. De docent (deskundig bij uitstek) verteld over de oorsprong, de bespelers en laat horen welke geweldige klanken uit dit instrument te halen zijn. Middels een eigen didge leer je vervolgens spelen op dit geweldige instrument.

Prijzen en overige

Kosten € 16,50 p.p.
Duur: 1 uur

Voor meer workshops kun je hier klikken.

× Neem contact op via Whatsapp